Ženy

18.03.2015 19:45

Ženy krásné a milované, ženy matky, ženy dcery, ženy manželky i družky, stavíte ve svých životech chrám ženství. Je to cesta nelehká a nekonečná. Chráníte své rodiny do posledního dechu, chráníte své děti ze všech svých sil. Jste milované i zatracované, jste hlazené i bité. Nezapomínejte nikdy na květ svého ženství, nezapomínejte jej zalévat, ať už jste ve svých životech prošly čímkoliv, buďte i nadále ženami, ženami milujícími, které umí vytvořit teplo domova, teplo bezpečí a lásky, bez vás to nevytvoří nikdo na světě. Nikdo neumí dítě pohladit, tak jako milující matka. Vaše tělo je úžasné, neboť umí vytvořit nové tělo, do kterého bůh vkládá část svojí jedinečnosti, část svého božího světla.

Ženy milujte sebe, milujte své děti, milujte své rodiče a partnery. Žijte svůj život v lásce a pochopení a vytvářejte pro své blízké harmonickou rodinu. Vše je na vás, muž nevytvoří teplo domova, muž domov chrání a zvelebuje. Vy jen udržujte oheň a buďte těmi co přijímají lásku a všeobjímají prostor svým pochopením a soucitem. Chovejte se proto jako ženy, nesnažte se dělat víc, než na co máte sil. Nesnažte se zastupovat muže a být pyšné na to, že vše zvládáte samy. Není proč se vyčerpávat nesmyslnou prací, není proč hnát se vpřed a být všude první a nejlepší. Život ženy je láska, přijímání, laskavost a přirozená dobrota.

Jste pokračovatelkami rodu a i vaše děti si zaslouží jasný vzor ženství, aby jej mohly předávat dál svým potomkům v ženské linii.

Proto přijímejte s láskou vše, co k vám přichází, nebraňte se pomoci druhých, buďte klidné a vyrovnané a nechte svým mužům nahlédnout do vašich srdcí. I oni pak uvidí vaši zářivou duši, vaše milující srdce a i jejich chování se změní.

 

Přijímejte, buďte laskavé a posílejte lásku dál.

My budeme stát při vás a budeme vám pomáhat, stačí, když nám to dovolíte.

Vaši andělé ženskosti, světla a lásky a archanděl Jofiel

 

Vzkaz, který mi přišel k úternímu povídání o ženskosti .......

Přijala: Zdenča  16.3.2015