Láska, to je to co nás žene vpřed

26.11.2016 10:21

Naši milovaní Země tepe v určitých intervalech, někdy je to tak, že si řeší něčí nekalé úmysly, nepěkné vztahy, nedobré jednání a někdy je to tak, že vítězí láska. V těchto dnech na vás moc myslíme a přejeme si, abyste spočinuli ve svém pospíchání  a zamysleli se nad děním kolem sebe. Zkuste každý, ale opravdu každý, kdo čteš tyto řádky, začít u sebe. 

Začněte prosím tím, že začnete hledat lásku, protože láska je tím hybným motorem, který vše posunuje vpřed, do vyšších vibrací do vyššího porozumění uspořádání vesmíru. Bez lásky nikdo nikam nedojde. Hledejte lásku ve všem kolem vás, hledejte ji v každém úsměvu vašich nejbližších v úsměvu svých dětí, rodičů, prarodičů, sourozenců, kamarádů, přátel, kolegů i lidí, které vám osud přivádí do cesty.

Nic se neděje náhodou to již všichni dobře víte, a proto přijměte dobro a lásku do svých životů. Hledejte lásku v každé situaci, naučte se odpouštět tady a teď. Nečekejte až na někdy, protože to posunuté někdy nemusí  být nikdy.

Srdce naplněné láskou, naplní láskou a radostí zase další srdce a rozzářené srdce si přitáhne do života zase jen lásku a dobré skutky, kterých je tolik třeba právě teď. Buďte soucitní a laskaví ke všem a ke všemu a vše bude soucitné a laskavé zase k vám. My andělé světla a lásky nabízíme všem svoji pomoc, nechte se prosvětlit naší láskou, nechte se ochránit naší láskou a pomozte vybudovat nový svět, který bude laskavý a moudrý pro všechny.

Není nic silnějšího než láska, není nic krásnějšího než láska, bez lásky není nic, láska je věčná. Vše jednou skončí a pomine jen láska je nekonečná.

Staňte se i vy proudem nekonečné lásky a nechte se jím nést. Požádejte nás o pomoc, jsme tu pro vás, jsme s vámi, jsme vaši laskaví andělé světla a lásky