Krásné dny

13.08.2015 13:05

Krásné laskavé a láskyplné dny se skrývají v nitru každého z nás. Pojďme se tam podívat, pojďme se podívat do své budoucnosti. Pojďme se podívat na to, co si tvoříme sami právě teď. Buďme především upřímní a pravdiví sami k sobě. Jsou naše myšlenky čisté? Jaké jsou emoce, které doprovází naše myšlenky? Pokud budeme myslet negativně a se zlobou na lidi, které známe nebo ani neznáme, naše tmavé myšlenky se zhmotní jako černá pavučinka, v našem emočním těle. Pokud je budeme neustále negativními myšlenkami živit, pavučina bude houstnout a tmavnout až se vytvoří tmavá, neprodyšná místa v našem těle. A tato místa pak, za nějaký čas, vytvoří bloky a nemoci i v našem fyzickém těle. Zkusme proto ve chvílích, kdy tyto negativní myšlenky přicházejí, poprosit světlo Boží lásky, světlo Ježíše Krista nebo světlo panenky Marie, (poprosme to, čemu sami věříme) ať naše negativní myšlenky rozpustí, prosme a modleme se, dokud myšlenky neodejdou. Např. vadí nám někdo v našem okolí, v rodině, kolegyně, kolega a pořád na ně myslíme, nebo nám vadí nějaká nepříjemná situace a  myšlenky na ni se neustále vrací? Myslíme na tu situaci i doma a v noci, ani proto nemůžeme spát (může to být cokoliv) nebo se ráno vzbudíme a ty samé myšlenky jsou tu zase. Pak v duchu nebo nahlas poprosme světlo o to, aby naše myšlenky rozpustilo a požádejme o to třeba i vícekrát, dokud se tato emoce a negativní myšlenky nerozpustí. Dýchejme zhluboka a prociťujme, jak negativní emoce z naší mysli odchází. Jak odchází i z našeho těla. Pak můžeme požádat světlo o radu, jak danou  situaci řešit. Odpověď vždy přijde.

Můžeme také požádat o odpuštění dotyčnou osobu a pomodlit se za její prozření a pochopení celé situace pomodlit se za prozření a pochopení celé situace i nás, protože většinu je vina rovným dílem u nás obou a daná situace nám jen přichází cosi ukázat.

Pokud se nám nedaří negativních myšlenek se zbavit, zavolejme na pomoc anděly, zavolejme svého anděla strážného, který je neustále připraven nám pomoci nebo zavolejme vlídného a uklidňujícího archanděla Sandalfona, aby do našich myšlenek vnesl klid a mír, aby vnesl klid a mír do celé naší bytosti.

Je velmi důležité pečovat, čistit a pracovat se svými myšlenkami, vždyť jimi si tvoříme svoji budoucnost, vše co se v budoucnosti třeba stane. Proto mějme svoje myšlenky čisté, mysleme na všechny bytosti s láskou, vítejme situace, které k nám přichází, děkujme za ně, buďme vděční, za to že k nám přišly a poučme se z nich.

Když budou naše myšlenky čisté, bude krásná, zářivá a hlavně barevná i naše vlastní budoucnost.

Žijme v lásce a s láskou, vše krásné přijde samo

S láskou Zdenča