Holubice míru

23.04.2015 19:53

Naši milovaní, promlouváme k vám dnes ve věci celosvětového míru. Víme, jak vám mnohým záleží na vlastním životě, na životech vašich blízkých i vzdálených bytostí. Nyní je ta správná chvíle pozvednout svoje vědomí do míru, do klidu a do lásky. Planeta Země pláče, planeta Země se dusí pod stálými útoky na ní. Uvědomte si prosím, že vás všechny miluje, všechny do jednoho, kdo na ní žijete, uvědomte si ,že vás všechny živí a ochraňuje. Planeta Země je to nejdůležitější co můžete mít, planeta Země je váš domov, bez ní nejste nic, jen hvězdný prach ve vesmíru svého žití. Prosíme Vás všechny právě teď, pomáhejte planetě Zemi, aby se opět mohla nadechnout, aby mohla volně dýchat a dát vám ze sebe to nejlepší.

Právě teď je doba k tomu, aby se se zamysleli nad tím jak dál. Co vy sami, každý z Vás můžete udělat pro to, aby se planeta Země uzdravila.               Většina z Vás má již otevřené vědomí, většina z vás ví, že vše začíná ve vaší vlastní mysli. Prosíme, myslete na vše s láskou, myslete a představujte si , jak se všechny konflikty na planetě Zemi uklidňují, jak všechny konflikty na planetě Zemi končí v míru a lásce. Posunujte svým vědomím události, které probíhají právě teď. Nemusíte přesně vědět  o co jde, ale myslete s láskou a vírou na mír, který je zde již nastolen, představujte si jak se všechny bytosti objímají, jak si povídají, jak jsou spolu v souladu a v lásce. Začněte u sebe ve svojí mysli, buďte laskaví a šiřte mír a lásku ve svých rodinách, na svých pracovištích s přáteli, na všech setkáních, kterých se zúčastníte, myslete s láskou a vírou na planetu Zemi, ona potřebuje vaši víru právě teď.

Milované lidské bytosti, staňte se průtokem dobra, míru, světla a lásky a pevně v tomto proudu stůjte. Pomůžete tím nesmírně svojí planetě Zemi, pomůžete svému domovu i sami sobě.

Milujeme Vás, víme, že je vás, otevřených duší, stále víc a věříme vám, že i vy, každý z vás jste ochotni pomoci právě teď, kdy to planeta Země nejvíce potřebuje. Děkujeme vám.

 

Andělé světla a lásky, andělé míru a archanděl Gabriel

 

Přijala Zdenča, 23.4.2015