Archanděl Michael čištění vesmírným vysavačem

21.06.2015 13:02

Dnes od rána myslím na archanděla Michaela, dnešní den je neděle a to je právě jeho den. Archanděl Michael  je tím, který se podobá Bohu pro svoji neochvějnou víru, statečnost, lásku, moc a sílu je vládcem živlu oheň a je mi velice blízký, nejbližší pro svoji ohnivou a spravedlivou povahu. Před lety jsem slyšela meditaci na čištění od archanděla Michaela s vesmírným vysavačem a v těchto dnech mi byla opět připomenuta, a proto si dovoluji svými slovy popsat jak i vy, každý z vás si můžete vyčistit svoje tělo od všelijakých strachů, nánosů a emocí, které jsme si buď způsobili sami, třeba svými myšlenkami nebo jsme si negativní energii na sebe přetáhli ve snaze někomu pomoci. Tato duševní špína nám ztěžuje žití a nevíme jak se jí zbavit. Krásné na tomto čištění je, že ho můžeme vykonat prakticky kdekoliv a že jej můžeme použít i na někoho jiného, abychom mu pomohli. Nemusíme z toho mít obavy, protože Michael je velmi moudrý archanděl, ostatně jako všichni archandělé a sám dobře ví, co má vykonat.

Archanděla Michaela přivoláme takto:  volám tě nyní arch. Michaeli, abys ode mne vysál následky strachů a negativních emocí (zde můžete dát i konkrétní věc). Archanděla Michaela budou doprovázet menší andělé, kteří se jmenují skupina milosti. Archanděl Michael má v ruce vesmírný vysavač, hadici vysavače nasadí na vaši korunní čakru, vy se pak rozhodnete sami  jakou rychlostí chcete, aby vysavač spustil: extra vysokou, vysokou, střední nebo nízkou. Já jsem zpočátku vždy používala rychlosti nižší, abych mohla lépe cítit, jak pozvolna emoce odcházejí.  Když Michael spustí svůj vesmírný vysavač, na vámi určenou rychlost, můžete ho směrovat, tam kam právě potřebujete očistný proces vést, dá se takto projít celé tělo od hlavy až k patě.  To znamená, že si poprosíte v duchu nebo nahlas, aby vám Michael vysál vše negativní v oblasti hlavy, uší, očí, ústní dutiny  a postupovat můžete až k nohám až třeba k patní kůstce. Můžete vyjmenovat a nechat vyčistit i všechny orgány vašeho těla. Při čištění můžete cítit jak odcházejí i bytosti se kterými jste měli za dané období co dočinění. Všechny bytosti, které projdou hadicí vysavače se na druhé straně ocitnou ve vlídné péči skupiny milosti, která je doprovodí ke světlu. Já jsem kolikrát v některých oblastech slyšela lupání a praskání, stejně jako když doma vysávám prach, můžete i tyto chuchvalce špíny a prachu vidět. Toto je velmi individuelní a záleží na každém, jak se uklidní,  vcítí a co bude vnímat, pokud někdo nevnímá vůbec nic, tak je to také v pořádku i tak jsou vaše emoce a strachy odsávány.  Nepřestávejte vysávat, dokud se nebudete cítit očištěni a dokud bude ve vysavači proudit duševní špína.  Jakmile je vše vyčištěno, archanděl Michael přepne na opačný chod a do vašeho těla začne proudit bílé světlo, které je podobné bílé hmotě zubní pasty a touto hmotou jsou vyplněna všechna místa, která dříve zdržovala duševní špínu. I to si prociťte, jak je vaše celé tělo naplněno hmotou bílého světla.

Tuto metodu můžete použít i na další bytosti, buď v jejich přítomnosti nebo i na dálku a metoda je to velmi účinná, mám ji ozkoušenou na sobě a vždy cítím téměř okamžitou úlevu. Necítíte již strach, depresi ani zlost, přichází celkové zklidnění. Nezapomeňte tomuto úžasnému, odvážnému  a spravedlivému archandělovi také za jeho službu poděkovat i on si zaslouží náš dík, naši lásku a obdiv, protože i on pak získá další sílu a odvahu pro svoji další práci, pro nás pro všechny.

Těším se se všemi, kteří tuto metodu použijí a kterým pomůže

Zdenča