Vesmírný triangl

05.12.2014 20:38

Naši drazí přátelé, bytosti milované a žijící na planetě Zemi. Milujeme vás a zdravíme vás v čase vánočního klidu a pohody. Vesmírem proudí láska, vesmírem pluje vesmírný triangl právě teď. Vy, kdož jej cítíte a víte, že se blíží, uchopte ho ve svých myšlenkách a proplujte jím. Protáhněte jím celé své tělo. Triangl je plný lásky a pohody a i vy se budete cítit láskyplně.  Žít v lásce a pravdě, to je cesta pro život na Zemi právě teď. Žijte každý z vás tak, jak byste si sami přáli, žijte tak jak to cítíte, tak jak to víte jen vy sami.

Vánoční čas je jako stvořený pro lásku, vánoční čas je stvořený pro odpuštění. Odpusťte sobě vše, co jste udělali a odpusťte i ostatním bytostem. Pokud budete milovat sami sebe, láska k ostatním dostaví se sama. I soucit je velmi silná energie, pracujte s ní právě teď, je mnoho potřebných na planetě Zemi, je mnoho potřebných kolem Vás, buďte laskaví k ostatním a rozdělte se o to, co máte právě vy.

Vše posune se, vše se změní a planeta Země začne postupně opět zářit, tak jak tomu bylo v dávné minulosti.

Vše je v rukou lásky, vše je v rukou vaší dobroty, síly a pravdy. Milujte sebe i ostatní bytosti a projděte vesmírný triangl. Láska vás obklopí a váš život posune se opět o kousek dál. Do radosti, klidu, pohody a štěstí. Tuto energii pošlete společně planetě Zemi, ať vzkvétá a uzdravuje se právě teď v čase adventu a lásky.

                Vaši andělé strážní a andělé vesmírné lásky

 

 

Přijala: Zdenča

4.12.2014