Vánoční zastavení

13.12.2015 10:56

Mílí přátelé,

Ti kteří jste naladěni na stejnou vlnu jako já, vám patří moje přání v krásném vánočním čase. Mám radost z toho, že se čím dál více lidí probouzí ze svého snu a postupuje do vyšších rovin bytí. Mám radost z každého příjemného setkání s novými lidmi (a že jich letos bylo). Je velice příjemné potkat člověka s podobnými vizemi a sny.

Všichni dobře víme a podvědomě cítíme, že naše planeta Země potřebuje naši velkou pomoc právě teď. Pokusme se všichni udržet v klidu, v lásce a radosti. Snažme se, aby naše myšlenky byly vlídné a pozitivní, neboť ať se nám to libí nebo ne, nebo ať tomu již věříme nebo ne, svými myšlenkami si tvoříme svoji vlastní budoucnost, budoucnost planety Země i budoucnost samotného lidstva. Proto mysleme na sebe s láskou, mysleme na planetu Zemi s láskou, mysleme na celé lidstvo s láskou a dejme všemu sílu a víru v pozitivní a spravedlivý řád pro všechny. Právě nyní je třeba si uvědomit, že naše krásná planeta se uzdraví pouze tehdy, když dojde ke změně samotného zastaralého a nefunkčního ekonomického systému, který nepomáhá už vůbec nikomu. Vypusťte strachy ze svých myšlenek, strachy o budoucnost, strachy o zdraví, o své blízké, neboť  strach vzniká pouze v našich myšlenkách a většina věcí, kterých se sami dopředu bojíme se pak nakonec vlastně vůbec nestane.  Proto buďme vědomí, zkusme brát každou situaci jako příležitost, zkusme se vždy v klidu a v lásce zamyslet, co nám má ta konkrétní situace říci a následně ji vyhodnoťme a pokusme se neopakovat stále stejné chyby. Však naše duše vždy ví, co přesně má dělat. Nebuďme ani lhostejní k tomu, co se děje na planetě Zemi, nebuďme lhostejní k jejímu volání o pomoc. Každý za sebe můžeme přiložit pomyslnou ruku k dílu už tím, že budeme laskaví a budeme šířit a žít dobro. Vše se nám vrátí v lásce a světle a planeta Země tím posune se zase o kousek výš.

Jsem vděčná za každou bytost, kterou ve svém životě potkám, jsem vděčná za příležitosti a touto cestou chci všem lidem dobré vůle popřát krásné vánoční svátky a nový nadcházející rok, který se posune do nových spravedlivějších systémů díky nám všem.

Své přání zakončuji oblíbeným textem, který napsal John Galsworthy:

Tímto světem projdu jen jednou, proto každé dobro a laskavost, kterou mohu prokázat jakékoliv lidské bytosti, či němé tváři, nechť vykonám  nyní a nechť je neodkládám. Neboť nepůjdu znovu touto cestou.

S láskou Zdenča