Stojíme při vás

11.11.2014 19:02

Stojíme při vás,

milované lidské láskyplné duše, jsme rádi, že čtete tyto stránky a že se vzkazy od nás andělů a archandělů dostávají k vám všem, kteří jste na své cestě poznání a v lásce a radosti tvoříte svůj život. Jsme neustále s vámi a děkujeme všem, kteří nás žádáte o pomoc. Již jste se někteří přesvědčili o tom, jak rychlá je naše pomoc a že jsme neustále nablízku. Děkujeme vám za to, že dáváte svůj souhlas k tomu, abychom vám mohli s láskou pomáhat. Jsou nás miliony ochotných vám pomoci, těšíme se na vaše výzvy a přání.

Snažíme se o to, abyste pochopili, že i malé nebo i ve vašich očích zdánlivě velké neúspěchy, vás s láskou posunují dál na vaší cestě. Každý sem na planetu Zemi přišel se svým vlastním úkolem a my andělé a archandělé vám ve splnění vašeho úkolu rádi pomůžeme. Jsme vaší součástí, každého jednoho z vás a velice vás milujeme a přejeme vám jen dobro a lásku. Činí nám velikou radost každý váš, i sebemenší úspěch. Radujeme se s vámi a těšíme se ze všeho, co jste ochotni přijmout.

Dívejte se pozorně do svého srdce a nepřehlédněte to, co vám Bůh, třeba právě teď, posílá. Bůh miluje všechny své děti a neustálý proud hojnosti a lásky proudí i k vám. Naučte se s láskou přijímat tyto dary a radujte se i z maličkostí, radujte se z každého setkání, radujte se z toho, že vás někdo pohladí a pohlaďte i vy své blízké a řekněte jim, že je máte rádi a že jste šťastni, že tu s vámi jsou právě oni a že vše co se děje kolem vás je v naprostém pořádku, protože vše je v souladu s plánem vaší duše.  Každému komu „pohladíte srdce“ tím, že jej milujete a dáte mu to najevo, otevřete cestu k lásce. Přijímejte a dávejte svoje dary všem svým blízkým a přijímejte vše s láskou a radostí a dávejte vše dobré, co ve vás je i ostatním, pro začátek stačí jen úsměv či pohlazení.

Jsme velice šťastni, že můžeme být vám všem nablízku a že vám můžeme pomáhat na vaší jedinečné cestě.  Pokud vám to jde a chcete se posunout, rozhodněte se pro lásku a pro otevřené srdce.

Stojíme při vás - andělé světla a lásky, archanděl Jeremiel „Milost Boží“ a archanděl Sandalfon „ten, který doručuje odpovědi na modlitby“

 

Převzala Zdenča  10.12.2014