Pouť Míru

14.06.2015 21:00
Předáváme výzvu naši kamarádky Pavlínky Záhorové:
 
Dovolujeme si Vás opět pozvat na společné putování českou krajinou na Pouť Míru.
I letos bychom využili požehnané energie dnů letního slunovratu 20. 6. a 21. 6. 2015. 
 
Po dlouhém hledání míst, kam bychom mohli putovat, nás to nakonec opět nasměrovalo k našemu oblíbenému Karlštejnu. Tentokrát bychom putovali ze Srbska do Sv. Jana pod Skalou (pramen Sv. Jana, kostel Narození sv. Jana Křtitele, jeskyně sv. Jana, skalní kostel Panny Marie) odtud přes kapli Povýšení sv. Kříže, Svatojanským okruhem, přes Bubovické vodopády zpět do Srbska. Celkem přibližně 15 km.
Když počasí dovolí, budeme moci přespat pod širým nebem buď v místním kempu nebo v nedalekém tábořišti. Druhý den bychom se vypravili tentokrát vlakem do Karlštejna a kdo by měl zájem rezervovali bychom prohlídku do Kaple Sv. Kříže na Karlštejně.
 
Sraz poutníků: v sobotu 20. 6. 2015 v 10.00 hod. u nebo v restauraci U Berounky v Srbsku. Je možné zde ponechat auto, vrátíme se sem, zároveň je nedaleko vlakové nádraží. Kdo by mohl a chtěl přespat do druhého dne nemusí jen pod širákem, je možné si vzít stan nebo využít i ubytování – restaurace U Berounky je zároveň i hotel.
 
Zájemci – i nezávazní – ozývejte se: Pavlína Záhorová, prahizel@seznam.cz, tel.: 737 501 047
                                                     Stanislava Topinková, info@stanislavatop.cz, tel.: 731 465 237.
 
Závazně jen potřebujeme zájemce o prohlídku na Karlštejně, abychom mohli včas rezervovat počet účastníků. Jedna skupina může mít maximálně 16 návštěvníků.
 
Otázky rády zodpovíme. Všechny poutníky s radostí a srdečně zveme na společné putování.
 
Pavlína a Stanislava