I Bůh plyne

12.08.2016 22:33

Občas mne napadá, za čím se všichni tak ženeme, nemám čas, to je věta, kterou používáme všichni. Spěcháme a přitom stačí se zastavit, zklidnit a nechat svoji mysl jen tak volně plynout. Nechat myšlenky, které neustále přicházejí do našich myslí, zase bez povšimnutí odejít. Neustále si v duchu říkáme, musím udělat ještě to a ono, aby to bylo hotové, ale když se nad tím vším zamyslíme, tak vlastně proč? Za čím se to neustále tak honíme, kam spěcháme, kam se hrneme?  Čas pro nás lidské bytosti mocně letí a při tom vlastně vůbec neexistuje.

Když mám nejvíc naspěch a nevím co dřív, tak většinou přestanu sledovat čas a když to udělám, tak jako by se ten čas zastavil a pak vše krásně stihnu. Někdy si poprosím anděly světla a lásky, abych vše zvládla a také to funguje. Zkuste to a uvidíte. Život je krásná hra a není třeba nikam se hnát. Vše co máme, stihneme, osud je dán, karty jsou rozdány.

Pokud se opravdu naučíme zklidnit, svoje myšlenky více ignorovat a nezabývat se vším co nám přijde na mysl, objevíme svůj vlastní vnitřní klid, ze kterého můžeme čerpat celý život.  Ani Bůh nic neřeší, nerozděluje co nebo koho má více či méně rád, Bůh a jeho zářivá, světelná,vesmírná energie prostě jen je a jen tak plyne.

Zkusme to i my jen tak sladce plynout, mít rád sebe a ostatní a přát všem lásku a radost z pozemského bytí. Zkusme se i my podílet na znovuzrození pozitivních energií planety Země. Už jen tím, že i my sami budeme žít a plynout v lásce a nebudeme se podílet na ničení a znečišťování planety Země.  Každý může začít u sebe samého, jinak to stejně nejde.

Laskavý a v lásce plynoucí čas přeje Zdenča