Dejme sílu míru

29.08.2015 12:00

Vážení a milí přátelé,

 

po více než roce bychom Vás rádi opět pozvali na Bílou horu, do obory Letohrádku Hvězda a to v sobotu 29. 8. 2015 od 12 hodin. Tentokrát se setkáme pro MÍR. Vnímáme, že to, co nás všechny bez rozdílu spojuje, je právě MÍR.

Minulý rok se podařilo vykonat mnoho pro obnovení matrice českého národa. Je potřeba začít vnímat uzdravující světlo. Čím více je světla, tím více vidíme, tím jasnější a ostřejší jsou i stíny. Náš nemocný svět se stal pro více lidí jasnější a je zřejmější nemoc, kterou churaví.

Slovo je nástroj komunikace. Slovo, myšlenky jsou zdrojem informací pro rozum. Emoce jsou potravou pro srdce. Ani jednu z těchto energií nevidíme, a přesto o jejich existenci nepochybujeme. Vidíme, že je dnes slovo, jako nástroj komunikace, zneužíváno. V rukách některých pseudomocných není světlem, ani pravdou, natož láskou k bližnímu svému.

Svět uzdraví jen lidé, my, svými myšlenkami, pocity, převedenými do činů. Jsme již v jiné době. Době znalostí, poznání, co je podporující a co je blokující. Je potřeba žít ve světle pravdy, otevřeně pojmenovaných motivací toho, co se ve společnosti děje a láskyplně říci, že toto nechceme a naopak, toto chceme.

 

Proměňme náš svět pro sebe a naše děti.

Člověk to umí, může, dokáže to.

Vše je připraveno.

Pojďme pokračovat v započatém díle Husa, Komenského a obrozenců.

cestyksobe.cz/dejme-silu-miru-ernestina-velechovska-jan-michael-kubin/9834